Municipi

Entitats

Des del 2011 està actiu el Registre d’Entitats de la Bisbal d’Empordà amb l’objectiu de desenvolupar una de les propostes que recull el Pla Director de Participació Ciutadana (PDPC), aprovat per l’Ajuntament de la Bisbal l’any 2009.
Concretament la creació del Registre d’Entitats es recull a la línia estratègica 4, que fa referència al teixit associatiu i les relacions amb l’Ajuntament. En aquesta línia estratègica, es
És per aquesta raó que us demanem un seguit de dades referides a la vostra associació o entitat:
– Els estatuts de l’associació (document electrònic tipus word, pdf amb els estatuts).
– Número d’inscripció en el Registre General d’Associacions al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
– Nom de les persones que ocupen càrrecs directius i forma de contacte (telèfon i correu e).
– Nom de les persones i forma de contacte (telèfon i correu e) interlocutores en funció dels temes (p.ex., per parlar del tema x cal parlar amb la persona y; i així successivament quan s’escaigui).
– Domicili social.
– Programa d’activitats de l’any en curs.
– El número de socis.
Aquesta informació s’ha d’adreçar a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. És molt important que la informació sigui correcta i actualitzada ja que és la que es prendrà de base a l’hora d’atendre peticions de subvenció, signatura de convenis i, en general, les relacions de cada entitat amb l’Ajuntament de la Bisbal.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb l’Àrea de Comunicació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal.

entitats
Penya Barcelonista de la Bisbal d’Empordà
Adreça: C/l'Aigüeta,115 (La Bisbal)
Contacte: Josep Foradada (972642727)
Horari: Dilluns, Dimarts i Divendres de 19:30 a 20:30
Projecte Xevi

Associació pel foment de la solidaritat i la cooperació internacional

Adreça: c/Rosselló 32
Contacte: Susana Aznar - 691532137
Horari: De 10:00 a 20:00h
SANAE Associació Musical
Tirita Clown

Contribuïm la humanització dels hospitalaris mitjançant el joc, la sensibilitat, l'humor i a la prevalença de la persona per sobre de la malaltia.

Adreça: Ronda de Sant Antoni Maria Claret 15-19, 1er A 17002 Girona
Unió de Comerciants
Contacte: https://www.botiguesdelabisbal.com/ca/
contacte.html
Xarxa La Bisbal d’Empordà
Adreça: c/ Pigot, 14 - 17110 Cruïlles
Contacte: Mònica Marull
Horari: Tardes
Yes The Music!

El grup vocal Yes The Music! iniciava la seva trajectòria l’estiu de 2012 amb gran il·lusió. Des d’aleshores no han parat d’oferir-nos concerts i fer-nos passar bones estones amb les seves veus i un repertori variat i molt encertat.

Al 2013 trepitjaven l’emissora de ràdio RAC 105 cantant en directe al programa de Fricandó Matiner de Vador Lladó, han participat al festival “A Capella”, al festival Simfònic, han actuat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb motiu dels premis llibreters, han presentat 3 espectacles nadalencs amb gran acceptació per part del públic assistent, han cantat amb la Nina a la presentació del seu llibre “Amb veu Pròpia”, van ser els guanyadors del 3er concurs de corals de Platja d’Aro... i el més important, han crescut, han millorat, ens han sorprès, i no han perdut en cap moment el somriure i el bon rotllo que han sabut transmetre a cada actuació.