Municipi

Meteorologia

En aquesta secció, amb la col·laboració del bisbalenc Marc Vilà, s’hi poden anar trobant les previsions meteorològiques bisbalenques que es van publicant des de l’Àrea de Comunicació del consistori.

Sobre Marc Vilà Salvà
Aficionat a la meteorologia i bisbalenc. Des de ben jove, el cel ja el feia anar de bòlit. Reconeix que durant el dia sempre té un moment per fixar-se amb els signes que regala l’atmosfera i que molt sovint, quan hi ha previsions interessants, viu més pensant en el futur que en el present. La passió pels signes del cel fa que constantment vulgui aprendre coses noves d’aquesta ciència incerta. I si una cosa el captiva és que no hi ha cap situació igual ni cap previsió previsible.

Les noves tecnologies i els mitjans de comunicació local l’han ajudat a materialitzar la seva afició. Això l’ha portat a col·laborar setmanalment cada dissabte al programa radiofònic El Magazine de Ràdio Bisbal, durant els últims anys que s’ha estat emetent, fent la seva previsió particular. També, quasi a diari fa el comentari de la situació meteorològica al seu compte de facebook. I ara, col·labora amb l’Ajuntament fent la previsió pel cap de setmana a la pàgina web del consistori municipal.

> Consulta la previsió meteològica a la Bisbal al Servei Meteorològic de Catalunya

Notícies relacionades