11 juliol de 2016 a les 9:54

10ena edició del concurs de composició de música per a cobla Premi Mestre Conrad Saló

Es convoca la desena edició del concurs de composició de música per a cobla Premi Mestre Conrad Saló

L’Ajuntament de la ciutat de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, ha convocat la desena edició del concurs de composició de música per a cobla premi Mestre Conrad Saló.

El concurs es convoca cada dos anys i està dotat d’un primer premi de 1.800 € i un premi popular de 500 €. Està obert a tots els compositors nacionals i estrangers, que hi podran concórrer amb un màxim de dues obres per concursant.

L’objectiu del premi és facilitar la difusió de treballs pedagògics innovadors, ajudar els professionals en el camp de l’educació a millorar-ne la qualitat i facilitar la renovació pedagògica. L’obra presentada haurà de ser una sardana o incloure una sardana per ser interpretada per una cobla juvenil. El compositor haurà de presentar una declaració jurada on consti que són obres originals i inèdites, i no poden haver estat premiades en cap altre concurs ni estrenades o interpretades públicament amb anterioritat.

El termini de recepció de les obres, que serà inajornable, finalitza a les 24 hores del dia 17 d’octubre de 2016.

El jurat estarà integrat per personalitats rellevants de la música catalana i la seva composició no es farà pública fins després del veredicte.
La decisió del jurat, que serà inapel·lable, es farà pública el dia 20 de novembre de 2016 en el marc d’un concert de lliurament de premis que tindrà lloc al Teatre Mundial de la Bisbal, on intervindran la cobla La Principal de la Bisbal, cobla oficial de la Generalitat de Catalunya; la cobla Bisbal Jove, i la cobla de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló.

Per a més informació podeu consultar a www.labisbal.cat