11 agost de 2011 a les 14:00

13è Concurs de Fotografia de Festa Major i exposicions de Terracotta Museu i de l’Associació de Gent Gran de l’Esplai

Coincidint amb la Festa Major se celebra el tretzè concurs de fotografia dedicat a qualsevol motiu referent a la Festa Major de la Bisbal d’Empordà, que se celebra del 12 al 18 d’agost del 2011. El concurs, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica BisEnfoc és obert a tothom i s’hi pot participar amb 3 fotografies per autor, inèdites, en color o blanc i negre en qualsevol tècnica.

Les fotografies s’han de presentar en un arxiu amb format JPG de 1024 píxels de base, si el format de la imatge és horitzontal i 768 píxels d’alçada, si el format de la imatge és vertical, enels dos casos a 72 punts per polzada.

Les imatges s’han d’enviar a l’adreça electrònica bisenfoc@ageffoto.org

El jurat estarà format per tres persones amb reconeguda experiència fotogràfica. S’atorgaran premis a la millor col·lecció –tres fotos – (300€), un primer premi de 150€, un segon premi de 100€, un tercer premi de 60€ i un quart premi de 60€. Les fotografies es poden presentar fins el 30 de setembre de 2011. El veredicte serà inapel·lable, es farà públic el dia 8 d’octubre a la pàgina web www.ageffoto.org

El lliurament de premis es farà el dia 12 d’octubre, a les 12 del migdia al Castell Palau de la Bisbal. Una selecció de les obres presentades a concurs s’exposarà durant l’octubre i novembre del 2011, al Castell Palau de la Bisbal.

Durant la Festa Major es pot visitar l’exposició temporal ‘Ceràmica i Arquitectura.Els Coromina, Rafael Masó i la gènesi de la Gabarra’ al Terracotta Museu. També es podrà visitar l’exposició de manualitats i puntes al vestíbul de l’Esplai, entre les cinc de la tarda i les nou del vespre, organitzada per l’Obra Social Fundació la Caixa i per l’Associació de Gent Gran de l’Esplai de la Bisbal d’Empordà.