20 juny de 2016 a les 13:06

20 ANYS DE VOLTORS

|||

A la Bisbal d’Empordà estem d’aniversari. Des d’aquella colla d’amics que a l’any 1996 van decidir fer-se una samarreta de Festa Major pròpia fins als multitudinaris actes de l’any 2016 han transcorregut 20 anys. 20 anys d’esperit de Voltors, que ha estat sempre el d’organitzar actes lúdics, esportius i culturals pel jovent de La Bisbal d’Empordà. 

Han estat centenars els membres que han format part de l’entitat, desenes de milers els assistents als diferents actes i incomptables hores d’esforç, rialles i dedicació dels membres per fer de La Bisbal un poble molt més actiu, lúdicament i culturalment parlant.

 Al llarg d’aquest 2016 seran diversos els actes de celebració dels 20 anys dels Voltors. El punt de partida serà el proper 1, 2 i 3 de Juliol que es duran a terme els actes centrals de celebració d’aquests vint anys.

 Durant tot el cap de setmana l’entitat ha preparat una gran varietat d’actes per a tots els públics que van de l’spinnig a la música, de la gresca d’orquestra fins a cercavila de bèsties de ploma.  Comptarà també amb veus com les de Joan Rovira o la dels bisbalencs Yes the music” i s’assegurà la festa de la mà de l’orquestra Diversiones o “The Covers Band”, entre moltes altres propostes. 

 

Divendres 1 de Juliol

Spin night festival: (Skate park Polígon industrial l’Aigüeta)

Juntament amb la col·laboració del CT La Bisbal, a partir de les 21:00h podreu gaudir de dues sessions d’Spinning d’allò més especials. Dj’s en directe, els professors del CT la Bisbal i un escenari de llums i so espectacular. Acte gratuït.

Festa Mojito: (Skate park – Polígon industrial l’Aigüeta) A partir de les 23:00h, vestiu-vos al més estil cubà i gaudiu de la sensacional festa mojito amb l’actuació del grup de versions “The Covers Band” acompanyats del Dj Lucky Lu. Entrada gratuïta.

 

Dissabte 2 de Juliol

 II Trobada de bèsties de ploma: (Itinerant – La Bisbal d’Empordà)

Puntualment a les 17:00h, a la plaça del castell de La Bisbal serà el punt de partida de la segona trobada de bèsties de ploma organitzada per l’entitat. Quinze colles vingudes d’arreu del territori català conjuntament amb les colles locals realitzaran una cercavila pels carrers de la localitat empordanesa.

La festassa: (Skate park – Polígon industrial l’Aigüeta) Els valencians ZOO, l’Orquestra Diversiones i els Dj’s de la casa seran els encarregats de convertir la nit del dissabte en una “festassa”. A partir de les 23:00h sota les Voltor carpes, amb servei de creperia i barra amb preus populars. Entrada gratuïta.

 

Diumenge 3 de Juliol

Gin Afternoon Party: (Skate park – Polígon industrial l’Aigüeta)

Després d’un cap de setmana frenètic, a partir de les 18:00h us donem la possibilitat de relaxar-vos sota l’ombra de les Voltor Carpes amb un bon gintònic a la mà i gaudir de la música que ens portaran els bisbalencs “Yes the music” amb les seves particulars versions en format coral. Seguidament, el plat central de la tarda serà l’actuació del cantautor Joan Rovira que ens presentarà el seu primer treball “Peix sense espina”. Tot això acompanyat d’una zona de tallers i inflables pels més menuts. Acte gratuït. 

Per a més informació sobre tots els actes de celebració dels vint anys podeu consultar la nostra web www.elsvoltors.cat/20anys, on podreu descarregar el tríptic oficial de l’esdeveniment.