16 abril de 2018 a les 13:04

3a assemblea de la comissió contra les agressions sexistes als espais d’oci de la Bisbal

Avui, a les 19h, a les Escoles Velles, es farà una nova trobada per treballar contra les agressions sexistes en espais d’oci nocturn a la Bisbal a través de l’anomenat Punt Violeta. La convocatòria d’avui, com sempre, és oberta i hi pot participar tothom. Ja es pot consultar l’ordre del dia a través del document adjunt.

Amb l’impuls de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal i amb el suport del Grup de Dones, la comissió contra les agressions sexistes als espais d’oci de la Bisbal és un grup obert que continua treballant per la causa. I és que amb el lema ‘No és no’, la iniciativa vol seguir posant accent en la necessitat de treballar per eradicar el masclisme i les violències sexuals.

En els últims anys s’ha aconseguit posar en les agendes públiques i polítiques les violències masclistes en l’àmbit privat, però cal remarcar que aquestes també es manifesten, en múltiples formes, a l’àmbit públic, als espais d’oci, laborals, etc. I, en aquest sentit, amb la campanya es volen fer visibles i denunciar les violències que tenen lloc en els espais públics, sovint en uns contextos d’oci on la informalitat sembla justificar de forma gairebé automàtica la profusió i la normalització d’actituds masclistes i LGTBIfòbiques.