6 juny de 2016 a les 15:59

54è Aplec de la Sardana, festa de cultura popular a la Bisbal

El diumenge ,12 de juny, se celebra el 54è Aplec de la Sardana a la Bisbal d’Empordà, que comptarà amb les cobles de la Bisbal Jove, Els Montgrins, La principal de la Bisbal i la Jovenívola de Sabadell. Aquesta ja clàssica festa de cultura popular bisbalenca comença el divendres 10 i  programa activitats  durant tot el cap de setmana.

Encetarà la festa l’inauguració de l’exposició de puntes de coixí, flors Sant Jordi i Bambú-Bambú al Castell Palau, organitzada per l’associació de Puntaires de la Bisbal i amb la col·laboració dels dos establiments bisbalencs.

El dissabte a  la tarda hi haurà ballada sardanista infantil amb la participació dels alumnes de les escoles de la Bisbal i comarca amb l’audició de l’escola municipal de Cobla Conrad Saló de la Bisbal, concert inclòs en el festival SIMFONIC. Cap al tard, se celebrarà una missa a l’església parroquial en honor als sardanirtes traspassats.

Serà diumenge al matí quan començarà el 54è Aplec de Sadanes al passeig Marimon Asprer que inclourà la XIII trobada de puntaires i la 8ena trobada de col·leccionistes de plaques de cava. A més, al mateix matí, hi haurà el concurs escolar de dibuix i pintura, titulat “L’Aplec i el Daró”.

Caldrà inscripció prèvia per inscriure’s al concurs de colles improvitzades que se celebrarà també el diumenge d’aplec.

La festa continuarà el diumenge a la tarda amb la participació de la colla sardanista “Aires Gironins”, que actua a l’aplec per tercera vegada consecutiva.

Podeu consultar tota la programació i horaris, així com més informacions sobre l’aplec al programa que trobareu adjunt aquí.

Que tingueu un bon aplec!