13 abril de 2018 a les 14:17

85 estudiants participen al VxL als centres educatius de la Bisbal

|

L’Escola Joan de Margarit i l’Escola Mas Clarà, que hi han participat ja per cinquena vegada, i l’Escola Empordanet, que s’hi ha afegit enguany, han sigut les seus del Voluntariat per la llengua als centres educatius de la Bisbal. 85 alumnes n’han estat els protagonistes.

Els centres escolars, l’Oficina de Català, les àrees de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat treballen cada any per aconseguir que el Voluntariat per la llengua sigui present a les escoles de la Bisbal i sigui un punt de trobada entre els alumnes nouvinguts i els que ja tenen un bon domini de la llengua catalana. Es parla, es juga, es fan amistats, es comparteix… és una bona experiència.

I com tota bona experiència mereix una celebració, que es va fer el passat dilluns, 9 d’abril, a l’amfiteatre del Mundial. Després de les paraules del regidor de Cultura, Carles Puig, algunes parelles participants van explicar la seva vivència i, tot seguit, es va projectar un vídeo amb les fotografies de totes les parelles. Seguidament, el moment més esperat: el lliurament de diplomes i obsequis, gentilesa de les empreses Bonpreu, Enri, Fritz Ravich i Haribo. Un esmorzar compartit al passeig, acompanyats d’un bon sol, va cloure la festa.