4 desembre de 2020 a les 9:23

A la tercera va a la vençuda: arrenquen els espectacles de les Nits del Barri del Convent al Teatre Mundial

|

Com tantes altres propostes culturals, el cicle de Nits del Barri del Convent va haver d’ajornar-se per la COVID-19 duran la primera onada de la pandèmia, quan havia de celebrar-se com es feia normalment: de maig a juliol, entre el Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal. La recuperada programació s’anava a traslladar al Teatre Mundial i havia de començar el divendres 6 de novembre, oferint espectacles de tota tipologia: humor, comèdia, clown, còmic i màgia. Malgrat tot, els dos primers divendres de Nits del Barri del Convent van haver de reprogramar-se novament a causa de les restriccions per evitar el contagi de coronavirus. Finalment sí: a la tercera va a la vençuda i avui arrenca el V Cicle de Cafè Teatre de la Bisbal d’Empordà 2020.

Així, avui, a les 20.30 h, Supermàgic, de Fèlix Brunet, enceta la proposta farcida de jocs de màgia increïbles, divertits i molt participatius amb grans dosis d’humor mentalismes, escapismes, il·lusions i molt més. La programació continuarà el divendres 11 de desembre, també a les 20.30 h, amb Brossa de HoClown. A partir d’aquí procedirà programada en diumenges (a les 19 h): el 20 de desembre L’Atracció de Cia. La Intrèpida i, el 27 de desembre, Home (Work in Progress) de Cris-is. 

Totes les entrades valdran 3 euros i es poden adquirir anticipadament a l’Àrea de Cultura (dimarts, dimecres i divendres, de 9h a 13 h), o reservant a través del correu electrònic cultura@labisbal.cat. La proposta, organitzada per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, malgrat l’excepcional reubicació d’enguany, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.