12 agost de 2016 a les 11:40

Accés i aparcament a alguns carrers estaran restringits per Festa Major

Amb motiu de la celebració de la Festa Major (del 14 al 18 d’agost) L’ACCÉS I L’APARCAMENT a determinats carrers ESTARAN RESTRINGITS.

• A partir del divendres 12 d’agost estarà totalment tallat al trànsit el Passeig Marimon Asprer.
• De l’10 al 20 d’agost es tancarà l’aparcament del Passeig (antic camp de futbol) per instal·lació de firaires
• Del 10 al 22 d’agost l’aparcament de camions del C/ Paral·lel, està reservat com a zona de acampada pels firaires
• Del 14 al 18 d’agost estarà parcialment prohibit l’aparcament a la plaça Joan Carreras Dagas per espectacles infantils i sardanes.
• El 13 i 14 d’agost estarà prohibit estacionar a l’aparcament davant del Camp de Futbol Municipal per celebració d’activitats
• El 14 i 15 d’agost estarà prohibit estacionar a l’aparcament davant dels Jutjats i en part del carrer Teatre Vell per celebració d’activitats

Diumenge 14- Tot el dia estarà prohibida l’entrada de vehicles a la plaça del Castell.

FREE STYLE. Tot el dia estarà prohibit estacionar a l’aparcament davant dels Jutjats i en part del carrer Teatre Vell. Mentre duri l’activitat al matí es tallarà el trànsit al carrer Teatre Vell i del Morró
CERCAVILA D’INAUGURACIÓ: des de les 2 de la tarda quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament al carrer Trinitat Aldrich, plaça Nova, carrer Cavallers, placeta del Pont Vell, plaça de la Llibertat, carrer dels Valls, Ample, Sant Jaume, Jacint Verdaguer i Germans Sitjar. Durant el recorregut de la cercavila es tallarà el trànsit a les Voltes.

Dilluns 15-Tot el dia estarà prohibida l’entrada de vehicles a la plaça del Castell. 

EMPORDÀ HOLI FESTIVAL. Tot el dia estarà prohibit estacionar a l’aparcament davant dels Jutjats i en part del carrer Teatre Vell. Mentre duri l’activitat es tallarà el trànsit al carrer Teatre Vell i del Morró.

PROMENADE DU DRAGON (ús de pirotècnia): des de les 8 de la tarda quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament a carrer del Pont (voltants del pont Vell), c. Amor Filial, pl. Francesc Macià, Les Voltes, c. Coll i Vehí, c. Morró i c. Teatre Vell. Durant el recorregut es tallarà temporalment la circulació del carrer Cavallers i les Voltes.

Dimarts 16- CORREFOC:

a partir de les 8 del matí quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament al carrer Ample, plaça Jacint Verdaguer, Germans Sitjar, carrer dels Valls, plaça Major, carrer Trinitat Aldrich i a tots els carrers del barri antic. Durant el recorregut es tallarà el trànsit al carrer de les Voltes i al carrer Cavallers.

Dimecres 17- BALL DE DRACS MINI (ús de pirotècnia): a la tarda no es podrà aparcar als carrer Cavallers i plaça Llibertat.