4 març de 2020 a les 16:25

Acció conjunta de dos equips bisbalencs per donar visibilitat a l’esport femení

||

El passat divendres 28 de febrer el sènior femení del Bisbal Bàsquet i l’Atlètic Bisbalenc femení van trobar-se al Pavelló Firal del municipi per tal de fer una acció conjunta en suport a la campanya T’ho estàs perdent. L’objectiu de la iniciativa, impulsada per la Secretaria General de l’Esport, el Consell Audiovisual de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, és donar visibilitat a l’esport en femení.

Per tal de fer més pinya, ambdós equips van unir forces i van fer l’acció reivindicativa conjuntament. El vídeo mescla els dos equips tot fent el gest de tapar-se mitja cara amb la mà, tal com indica la campanya en qüestió i amb la totalitat de les jugadores dels dos equips, que, equipades amb pilotes de bàsquet i futbol, acaben dient «Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle».

Si bé, a dia d’avui, tots dos equips van a la primera posició de les seves respectives lligues, l’equip femení de l’Atletic Bisbalenc femení ja fa unes setmanes que és matemàticament campió de la competició. Ambdós equips esportius fan incís en la seva edat: «La mitjana d’edat és, per l’equip de futbol, 34 anys i, per l’equip de bàsquet, 40: no només encapçalem la classificació, sinó que ho hem aconseguit competint contra equips als quals, en moltes ocasions, doblem o tripliquem l’edat», van explicar.