14 maig de 2020 a les 11:00

Activat el servei per donar-se d’alta telemàticament a l’app del SSIBE per a la gestió de visites

Durant la pandèmia COVID, cal evitar al màxim les vistes presencials als centres de salut per a gestions. És per això que, excepcionalment i de forma temporal, ja es pot sol·licitar l’accés a l’APP de SSIBE contactant amb el CAP Doctora Ponsa de la Bisbal d’Empordà, per telèfon (972 643 808) i per correu electrònic (atenciociutadabisbal@ssibe.cat). 

Accessibilitat, proximitat i gestions de les visites als centres del Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Això és el que permet, entre altres funcions, l’aplicació mòbil que va llançar el SSIBE l’abril passat. L’instrument vol servir per facilitar la gestió diària de les visites al CAP de la Bisbal (o d’arreu de la comarca) i la visualització de les cites a l’Hospital de Palamós de les persones usuàries.

I és que l’APP SSIBE permet gestionar totes les visites d’atenció primària. En una sola pantalla, l’usuari té a l’abast les seves visites programades. Si ho necessita, pot demanar hora, realitzar una modificació i data o fins i tot anul·lar la visita. Alhora, permet gestionar també les visites de familiars o persones a càrrec com poden ser els menors. Està previst que en un futur s’incorpori també la gestió de les visites d’atenció hospitalària.

A més a més, l’aplicació també ofereix d’altres utilitats com són la visualització del temps d’espera a urgències, les darreres notícies d’actualitat de l’entitat i les adreces i telèfons de tots els nostres centres. L’APP ja està disponible per a mòbils i tauletes i es pot descarregar gratuïtament a través del Google Play d’Android o a l’AppStore d’Apple, mitjançant aquest enllaç.