25 juliol de 2016 a les 12:58

Activitats de ceràmica durant tot l’estiu

“Si aquest estiu ets a l’Empordà i t’interessen les seves tradicions artesanals, vine a conèixer l’autèntica ceràmica de la Bisbal d’Empordà. A més de les demostracions de torn que es fan a diferents poblacions, gaudeix d’una visita al Terracotta Museu, al taller d’un ceramista i a la zona comercial de la ceràmica.” Així és com comença el nou fulletó informtiu que han editat des de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local destinat a difondre les activitats de ceràmica que es faran durant l’estiu 2016.

Aquestes activitats pretenen promocionar les tradicions artesanals i donar a conèixer l’autèntica ceràmica de la Bisbal tant als turistes com a la població local.

El fulletó es divideix en diversos apartats segons les activitats que es proposen. Així, els apartats es divideixen en el projecte “Tallers Oberts” on es detallen els tallers ceramistes que ofereixen visites per conèixer el procés d’elaboració de la ceràmica, el projecte “Demostracions de torn” en què un taller mòbil es desplaça a diferents punts de la comarca per tal de promoure la ceràmica de la Bisbal als turistes i convidar-los a conèixer la Bisbal, el Terracotta Museu on es detalla la informació del nou museu de la ceràmica i per últim informació sobre l’eix comercial de la ceràmica, punt on es poden comprar productes amb la marca registrada “Ceràmica de la Bisbal”.

Al fulletó també hi ha els horaris de totes les activitats així com el preu, el lloc i l’idioma en què es realitzen.