25 agost de 2019 a les 1:55

Activitats de la Diada de l’11 de setembre a la Bisbal d’Empordà

|

S’acosta la Diada Nacional de Catalunya i la Bisbal d’Empordà, un any més, escalfarà motors el dia abans. Així doncs, el proper dimarts 10 de setembre el municipi tornarà a acollir la tradicional Marxa de Torxes que partirà a les 20.30h a la plaça Llibertat i culminarà a la Biblioteca Municipal de la Bisbal a les 21.15h, on s’hi farà una lectura d’un manifest i es cantarà l’himne dels Segadors. L’acte prosseguirà amb un sopar popular i el concert a càrrec del grup Flowk.

Les propostes continuaran l’endemà, dimecres, amb la XXXII Fira de brocanters, col·leccionisme i joguines, que tindrà lloc durant tot el matí (de les 9h a les 14 h), al passeig Marimon Asprer. La fira inclourà la VII Trobada de cotxes clàssics de la Bisbal, que també s’ubicarà al Passeig Marimon Asprer i durarà de 9 h a 12 h. La celebració de la Diada Nacional de Catalunya també oferirà una visita guiada -de 90 minuts- al nucli medieval i al Castell Palau dels Bisbes de Girona (cal fer reserva al telèfon 972645500). A més a més, durant l’hora de l’aperitiu es podrà degustar un vermut amb sifó i tapa a qualsevol dels establiments que participin a la VI Jornada del Vermut

Per acabar-ho d’adobar, per culminar la Diada Nacional de Catalunya a la Bisbal d’Empordà, a partir de les 19 h, la plaça Major acollirà l’actuació musical de Xicranda, el duet d’havanera i cants de taverna format per Guillem Payaró i Marti Santacana. Ja es pot consultar tota la programació d’ambdues jornades a través d’aquest enllaç.