24 maig de 2018 a les 12:04

Activitats lúdiques i de formació en lleure educatiu a la Bisbal

Aquest estiu, del 2 al 27 de juliol (de 10 a 13 h), l’Àrea de Joventut, a l’edifici de les Escoles Velles de la Bisbal, acollirà cursos de formació en lleure, de premonitor i premonitora. La proposta va destinada a tots els joves interessats que vulguin conèixer més de prop el món del lleure i aprofitar l’estiu per formar-se. 

De fet, amb l’eslògan A l’estiu, Forma’t!, el curs té com a objectiu introduir els joves que hi participin al món de l’educació en el lleure. És en aquest sentit que es realitzaran diverses activitats lúdiques i dinàmiques, per promoure la diversió, el treball en equip i la capacitat de reflexió. A més a més, cal tenir present que enguany el curs també inclou una estada de colònies (12 i 13 de juliol a la Casa de Colònies El Mercadal de Foixà).

 L’Àrea de Joventut subvenciona 35€ al jovent de la Bisbal. Així doncs, si el cost de la formació és de 230€, acaba tenint un preu de 195€ (inclou tutoria personalitzada, docència, estada a la casa de colònies, assegurança, material didàctic i el certificat del curs). Les inscripcions romandran obertes fins el proper 22 de juny (o fins que es completin les places).

Adjunt a aquesta publicació s’hi troba el full informatiu i la documentació necessària per a formalitzar la inscripció. Per a més informació es pot visitar l’Àrea de Joventut (Edifici de les Escoles Velles, de dilluns a divendres de 9.30h a 14.30h), trucar al 617 55 89 90 o escriure un correu electrònic a joventut@labisbal.cat.