6 juny de 2020 a les 7:50

Activitats lúdiques i de formació en lleure educatiu per a jovent a la Bisbal

|

Aquest estiu, del 6 al 31 de juliol (de 10 a 13 h, de dilluns a divendres), l’Àrea de Joventut, a l’edifici de les Escoles Velles de la Bisbal, acollirà cursos de formació en lleure, de premonitor i premonitora. La proposta va destinada al jovent nascut entre 2003 i 2006 interessat en conèixer més de prop el món del lleure i aprofitar l’estiu per formar-se. 

De fet, amb l’eslògan A l’estiu, Forma’t!, el curs té com a objectiu introduir els joves que hi participin al món de l’educació en el lleure. És en aquest sentit que es realitzaran diverses activitats lúdiques i dinàmiques, per promoure la diversió, el treball en equip i la capacitat de reflexió. L’Àrea de Joventut subvenciona 30 € al jovent de la Bisbal. Així doncs, si el cost de la formació és de 230 €, acaba tenint un preu de 200 €. Les inscripcions van obrir-se el 2 de juny i romandran obertes fins el proper 18 de juny (o fins que es completin les places): poden fer-se en línia a través d’aquest enllaç.

Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea de Joventut al 617 55 89 90 o escriure un correu electrònic a joventut@labisbal.cat.