26 abril de 2010 a les 14:39

Adjudiquen la redacció del projecte del Casal Cívic i de l’Oficina d’Acció Ciutadana de la Bisbal

L’adjudicatari del projecte és l’empresa Naxal Arquitectura SLP. L’import de l’adjudicació és de 201.599,52 euros (sense IVA) i el termini d’execució de les redaccions es fixa en cinc mesos i tres setmanes a partir de la signatura del contracte. Gisa ja ha mantingut una primera reunió amb l’equip d’arquitectes adjudicataris de la redacció del projecte i divendres passat van mantenir una reunió amb l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, i l’arquitecte municipal per fer una primera presa de contacte.

El projecte del Casal Cívic l’executarà el Departament de Governació després que l’Ajuntament de la Bisbal li cedís l’any 2009 el solar ubicat darrere l’antic escorxador (seu de la futura Biblioteca Central Comarcal) per a la construcció de l’equipament. Una vegada seleccionat el guanyador del projecte, durant aquest any es farà la redacció del projecte i previsiblement les obres haurien de començar l’any 2011.

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, considera  ‘molt positiu’ aconseguir per a la ciutat aquest equipament d’aproximadament 1.500 m2 i donar resposta a una demanda tant de gent jove com de gent gran de poder gaudir d’un espai on desenvolupar diferents activitats. També ha destacat el fet que l’execució de les obres i les despeses de personal i manteniment no representaran cap cost  per a l’Ajuntament,  ja que l’equipament formarà part de la Xarxa de Casals Cívics i Oficines d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.