15 febrer de 2014 a les 10:37

Adquisició de dues noves motocicletes per la Policia Local.

|

Aquesta setmana la policia local de la Bisbal ha estrenat dues motocicletes marca KYMCO Agilty city 125.  L’Alcalde  i regidor de Seguretat ciutadana, Sr. Òscar Aparicio, comentava que “ Amb aquestes dues noves motocicletes optimitzem els efectius  en permetre patrulles unipersonals en sectors diferents de la ciutat, guanyant capacitat de resposta ràpida a les possibles emergències que vagin sorgint, alhora que permetre un servei més de proximitat.”

Amb aquestes noves incorporacions en la flota policial, es continua amb la renovació del parc mòbil policial, que a principis d’any ja va comptar amb la incorporació d’un Seat Altea Freetrack. Segons Aparicio “els darrers anys, el parc mòbil policial havia envellit molt, (el darrer vehicle adquirir era un cotxe l’any 2008), el que dificultava les tasques policials i de servei a la ciutadania. Un cop hem millorat la situació de la hisenda municipal, ens permet realitzar la necessària tasca d’anar renovant el parc mòbil municipal”.

Les dues motocicletes, completament equipades han suposat un  cost de 7.890 euros, han estat adquirides a l’empresa de la Bisbal d’Empordà, Motos Bisbal, situada al carrer Pere Canyà de la nostra ciutat, després d’haver sol·licitat pressupost a totes les empreses bisbalenques dedicades a la venta de motocicletes.(OAP)