15 novembre de 2021 a les 17:42

Adrià Pujol i Joan Vigó clouen la primera edició del cicle Cafè Literari de la Bisbal d’Empordà

|||

Va arrencar el 27 de juny i haurà ofert un total d’una vuitena de trobades a diverses cafeteries bisbalenques. Aquest dissabte vinent clou la primera edició de Cafè Literari organitzada per la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà. Serà a les 12 h a Ca La Pilar Dumingu: Adrià Pujol, presentant ‘Els llocs on ha dormit Jonàs’; i Joan Vigó, presentant ‘Vides potser’; oferiran una conversa distesa tot comentant els seus nous llibres.

La iniciativa Cafè Literari, organitzada per la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, va sorgir arrel de la impossibilitat de fer presentacions de llibres a les llibreries bisbalenques per les restriccions derivades de la pandèmia de COVID-19. «Fent-ho a les cafeteries beneficiàvem a dos sectors: al de la restauració i al de les llibreries», expliquen des de l’entitat comercial bisbalenca.

La Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà en fa una molt bona valoració i ja pensa en una propera edició. A més de Ca La Pilar Dumingu, Cafè Literari haurà fet parada al Mar de Tasmània, Can Font i Can Willy, establiments adherits a l’associació de comerciants. De llibreries, tot i haver-ho proposat a totes les adherides a l’entitat, finalment només hi ha participat La Siglantana.

*Fotografies cedides per Anna Pascual de la presentació del dissabte 13 de novembre al Mar de Tasmània: ‘Sola’ de Carlota Gurt.