24 octubre de 2017 a les 16:12

Afectacions a la recepció de la TDT a la Bisbal

El servei de telefonia mòbil 4G pot generar afectacions a la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Per tal de solucionar-ho i garantir la posada en marxa de l’estació base de telefonia i que no afecti a la TDT, l’entitat Llega800 desenvolupa les actuacions tècniques necessàries a les instal·lacions de recepció de tots els usuaris. Segons ha informat Llega 800, les actuacions són gratuïtes pels ciutadans afectats.

D’acord amb l’Ordre Ministerial que regula aquest procés, el termini per sol·licitar les actuacions en cas d’afectació per part dels usuaris es de sis mesos des de la data de posada en marxa de les estacions de telefonia mòbil. El termini per resoldre incidències en la recepció de la TDT sense costos pels ciutadans finalitza el proper 31 d’octubre. Els veïns poden posar-se en contacte amb l’empresa a través del telèfon: 900 833 999.

En un futur es poden endegar noves estacions base de telefonia mòbil en la banda de 800MHz, si els operadors ho consideren necessari. Si fos així es tornarien a atendre de forma gratuïta les incidències que se’n derivessin, obrint un nou termini de 6 mesos des de la data d’engegada.