9 agost de 2023 a les 12:06

Afectacions als carrers de la ciutat durant la Festa Major de la Bisbal d’Empordà 2023

Amb motiu de la celebració de la Festa Major de la Bisbal d’Empordà, del 14 al 18 d’agost, l’accés i l’aparcament a determinats carrers estarà restringit. Per tal d’informar-ne a tota la ciutadania ahir es va començar a repartir un ban municipal a totes les llars bisbalenques. Es pot consultar el document sencer i amb detall a través d’aquest enllaç.

 • Des del dissabte 5 d’agost, i fins al dia 20, estarà totalment tallat al transit al passeig Marimon Asprer.
 • Entre el 9 i el 20 d’agost no es podrà utilitzar l’aparcament del Passeig (antic camp de futbol) per instal·lació dels firaires.
 • Entre el 9 i el 20 d’agost l’aparcament de camions del carrer Paral·lel, estarà reservat com a zona d’acampada per als firaires.
 • Del 13 al 15 d’agost no es podrà estacionar a l’aparcament de davant del Camp de Futbol Municipal per celebració d’activitats.
 • El 15 d’agost no es podrà estacionar a l’aparcament del carrer 1 d’Octubre per celebració d’activitats.
 • Diumenge 14 d’agost:
  A causa de la Cercavila, a partir de les 2 de la tarda quedarà tallat el transit i no es podrà aparcar als carrers Trinitat Aldrich, Cavallers, deis Valls, Jacint Verdaguer, Germans Sitjar i Sant Jaume, i a les places de la Llibertat, Nova, i placeta del Pont Vell. Durant el recorregut de la Cercavila es tallarà el trànsit a l’avinguda les Voltes, als carrers Sis d’octubre, Prat de la Riba, Cavallers, plaça de la Llibertat i carrer Coll i Vehí a l’alçada del carrer Solidaritat. També quedarà prohibida l’entrada a la població a vehicles pesants al carrer de l’Aigüeta.
 • Dimarts 15 d’agost:
  Durant tot el dia no serà possible l’entrada de vehicles a la plaça del Castell.
  Tronada (ús de pirotècnia): des de les 8 del vespre quedarà tallat el trànsit i no es podrà fer ús de l’aparcament als carrers del Pont (voltants del pont Vell), Amor Filial, 1 d’Octubre, Avinguda les Voltes i Plaça Francesc Macià. Durant el recorregut es tallarà temporalment la circulació de l’avinguda les Voltes, els carrers Sis d’Octubre, Cavallers, plaça de la Llibertat, Coll i Vehí a l’alçada de Solidaritat i també quedarà prohibida l’entrada a la població a vehicles pesants al carrer de l’Aigüeta.
 • Dimecres 16 d’agost:
  Correfoc: a partir de les 8 del matí quedarà tallat el trànsit a tot el nucli antic i, durant el recorregut, es tallarà la circulació a l’avinguda les Voltes i als carrers Cavallers i Prat de la Riba. Caldrà seguir les recomanacions de seguretat de l’organització.
 • Dijous 17 d’agost:
  A partir de les 4 de la tarda es restringirà el trànsit al carrer Trinitat Aldrich per celebració d’activitats.
 • Divendres 18 d’agost:
  Les parades del mercat ubicades a la plaça del Castell canviaran d’ubicació. A partir de les 8 del vespre es restringirà el trànsit al carrer Trinitat Aldrich per celebració del Correfoc Xiqui (ús de pirotècnia).