3 març de 2017 a les 14:36

Agències de viatge de Catalunya fan parada a la Bisbal per conèixer oferta turística de l’Empordanet

Ahir dijous, 10 agències de viatge d’arreu de Catalunya van participar en una jornada per a conèixer l’oferta turística de l’Empordanet integrada a Escapada Empordà. El viatge els ha permès conèixer en primera persona algunes de les activitats amb capacitat per acollir a grups grans que s’inclouran a la propera campanya de promoció turística dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.

Els participants van poder visitar el Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà, dos tallers de ceràmica –Puigdemont Ceràmica Artesanal i Ceràmica Josep Torres-, una experiència al voltant de l’oli –Can Solivera- i la necròpolis medieval de Sant Esteve de Canapost. 

Les agències de viatge participants eren: Viajes Iberoservice, Viajes Dalsol, Giroguies, TotTurisme, Viatges Maresme, Barcelona Guide Bureau, Eurocontinental Tours, Filtravel Designers, Cicloturisme i Medi Ambient i Renfe.

El viatge, que va comptar amb la col·laboració de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Costa Brava, es va realitzar en el marc del Pla estratègic d’ocupació i desenvolupament local dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Aquest és el segon cop que els cinc municipis organitzen aquest tipus d’iniciativa adreçada a agències de viatge i esperen aconseguir el mateix èxit que en l’edició anterior, a través de la qual la gran majoria d’agències de viatge van acabar portant grups al territori.