19 abril de 2022 a les 13:58

Ajuts familiars per a la participació als casals d’estiu, a les activitats extraescolars i esportives, i per a la quota de material escolar

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha engegat tres línies d’ajuts econòmics dirigits a famílies: per la participació als casals d’estiu, per participar en activitats extraescolars o esportives i per la quota de material escolar. Una de les novetats d’enguany és que s’han unificat per tal de fer més senzilla la tramitació. A partir del dimecres 20 d’abril i fins el 19 de maig s’obre el període per sol·licitar-les. 

A través d’aquest enllaç al web municipal es pot consultar tota la documentació corresponentla convocatòriael manual per presentar la sol·licitud telemàticament i el full de sol·licitud. Alhora, per obtenir més informació de la convocatòria es pot contactar amb l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania al telèfon 678 55 15 70 (de 9h a 14h) o al correu electrònic acciosocialiciutadania@labisbal.cat. Per tramitar-ho presencialment a l’Ajuntament Vell (carrer de les Mesures, 17), cal sol·licitar cita prèvia al 600 40 70 40 o al correu electrònic citaprevia@labisbal.cat.

Ajuts familiars per a la participació als casals d’estiu
L’objectiu dels ajuts és poder minorar amb una bonificació de 15 € o 30 €/setmana l’import de la inscripció a l’activitat i així poder facilitar la participació als casals d’estiu als infants i joves de la ciutat. Són subvencionables les activitats d’estiu de titularitat municipal i les que es fan en instal·lacions municipals.

Ajuts familiars per a la participació en activitats extraescolars i esportives
L’objectiu dels ajuts és poder minorar amb una bonificació de 10 € o 20 €/mes, l’import de la participació d’infants i joves, de P4 a 4t ESO, en una activitat extraescolar o esportiva. Són subvencionables les activitats extraescolars impulsades per les AFA de les escoles Joan de Margarit, Empordanet, Mas Clarà i Cor de Maria i les activitats esportives d’entitats locals i/o de titularitat pública.

Ajuts familiars per a la bonificació de la quota de material escolar
Tenen l’objectiu de bonificar amb un 40 % o 60 %  la quota de material escolar de les famílies de P3 a 6è de les escoles Joan de Margarit, Empordanet, Mas Clarà i Cor de Maria, pel curs 2022-2023.

Les sol·licituds poden presentar-se telemàticament (a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà: aquí es pot consultar els manuals de suport), o presencialment (sol·licitant cita prèvia al telèfon 600.40.70.40, de 9h a 14h, o al correu electrònic citaprevia@labisbal.cat).

Podran ser persones beneficiàries de l’ajut aquelles que reuneixin els següents requisits:

  • Estar empadronades a la Bisbal d’Empordà
  • Tenir un nivell d’ingressos anuals com a unitat familiar, igual o inferior als llindars econòmics establerts a la convocatòria
  • No tenir cap deute pendent amb l’Ajuntament

La documentació que caldrà adjuntar en el moment de la tramitació de l’ajut és:

Tutorials en vídeo per a la sol·licitud dels ajuts familiars de l’Ajuntament de la Bisbal 2022 en diversos idiomes:

 

Català:

 

Àrab:

Castellano: