11 agost de 2020 a les 10:24

Ajuts familiars per inscriure’s a les activitats extraescolars i activitats esportives del curs vinent

Del 13 al 27 d’agost restaran obertes les convocatòries per la sol·licitud d’ajuts a les activitats extraescolars organitzades per les AMPAS i també per a les activitats esportives organitzades per entitats i clubs esportius de la Bisbal d’Empordà. Totes les sol·licituds hauran de registrar-se via telemàtica (preferiblement), però també s’habilita la possibilitat de demanar cita prèvia i poder fer el registre presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a l’Ajuntament Vell (carrer de les Mesures, 17). 

Si bé per a la tramitació telemàtica, s’ha editat una guia de suport on es detallen els passos a seguir, per a la tramitació presencial amb cita prèvia es pot trucar al telèfon 600 40 70 40, o al correu electrònic citaprevia@labisbal.cat. Ambdues convocatòries tenen l’objectiu d’afavorir la participació de l’alumnat bisbalenc a les activitats extraescolars i esportives que organitzen les AMPA dels centres educatius i els clubs i entitats esportives del municipi

La convocatòria d’ajuts per activitats extraescolars va dirigida a alumnes que durant el curs escolar 20-21 cursin des de P4 i fins a 6è de primària, estiguin empadronats al municipi i es vulguin acollir a alguna activitat impulsada per l’AMPA del centre educatiu on estiguin escolaritzats. Participen en aquesta convocatòria les AMPA de tots els centres de primària de la Bisbal d’Empordà: Escola Joan de Margarit, Escola Mas Clarà, Escola Empordanet, Escola Cor de Maria.

D’altra banda, la convocatòria d’ajuts a les activitats esportives va dirigida a l’alumnat de primària i secundària, essent novetat d’enguany la possibilitat que els estudiants de 1r a 4t d’ESO puguin acollir-s’hi. Les activitats subvencionables són les promogudes per: l’Àrea d’Esports, el Club Esportiu Tennis la Bisbal, el Club Bisbal Bàsquet, l’Atlètic Bisbalenc, el Club Patí Bisbalenc i el Club Tennis Taula la Bisbal.