21 juny de 2019 a les 17:54

Ajuts familiars per inscriure’s a les activitats extraescolars organitzades per les AMPAS de la Bisbal

La convocatòria d’ajudes per inscriure’s a activitats organitzades per les AMPA de les escoles de primària de la Bisbal del curs 2019-2020 ja s’ha obert i el termini per presentar-les finalitza el proper 10 de juliol. La finalitat de la convocatòria és afavorir la participació a les activitats extraescolars dels alumnes d’educació infantil i primària (des del curs de P4 i fins a 6è) dels centres educatius del municipi de la Bisbal d’Empordà.

Aquesta ajuda econòmica a l’alumnat dels centres educatius de primària del municipi de la Bisbal d’Empordà es destinarà íntegrament a minorar el cost de les quotes de participació a les activitats extraescolars dels curs 2019-2020. Les famílies que hi estiguin interessades hauran d’entregar la documentació relativa a la convocatòria al registre d’entrada de l’Ajuntament, Pl. del Castell, 10 dins l’horari de 9 a 14 h. També es poden registrar les sol·licituds a través de la seu-E del web municipal.

Amb aquesta convocatòria de subvencions l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania dona compliment a una de les actuacions previstes en el marc del Pla Local d’Acció Social. Concretament, respon a l’àmbit d’intervenció d’infància, família i joventut on es van recollir diferents accions per a facilitar i garantir l’accés a les activitats de lleure i extraescolars.

A més, la implementació d’aquesta convocatòria ofereix una oportunitat de treball en xarxa entre diferents àrees consistorials, les AMPA, els centres educatius i els prestadors de les activitats extraescolars. Aquest model de treball aposta per fomentar la col·laboració i la comunicació entre tots els agents implicats fomentat així un procediment més participat.

La sol·licitud de la subvenció i les bases d’aquesta convocatòria es poden descarregar a través d’aquest enllaç. Per a més informació es pot contactar a l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania: (Escoles Velles, c/ 1 d’Octubre de 2017, 16-24 / acciosocialiciutadania@labisbal.cat / tel. 678.55.15.70).