17 setembre de 2021 a les 11:11

Ajuts municipals al sector de la restauració de la Bisbal afectat pel tancament parcial obligatori de l’activitat per mesures de contenció de la COVID-19

Avui s’ha obert la convocatòria extraordinària d’ajuts destinada al sector de la restauració per tal de minimitzar els efectes negatius de les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19. Aquestes ajudes extraordinàries compten amb una partida de 25.000 euros, que seran repartits en la modalitat de concurrència no competitiva, assegurant, així, que tothom que demani la subvenció i compleixi amb els requisits establerts a les bases podrà beneficiar-se d’aquesta ajuda, fins a un límit de 700 euros per establiment. 

El termini de presentació de sol·licituds és fins el proper 30 de setembre i és requisit indispensable no tenir deutes amb cap administració: estar al corrent de pagaments amb Hisenda, amb la Seguretat Social i/o amb el mateix consistori, alhora que cal disposar de la llicència d’activitat vigent quan se sol·liciti la subvenció. És necessari justificar que l’activitat de l’establiment bisbalenc s’ha vist afectada a través d’una declaració responsable. Es poden consultar les bases, la convocatòria i el formulari de sol·licitud a través d’aquest enllaç al web municipal.