22 octubre de 2015 a les 12:35

Alta participació a la cinquena edició del Tastaolletes, mostra de gastronomia i ceràmica

||||||

Bars i restaurants de la població s’han omplert oferint els tastets i menús degustació durant la celebració del Tastaolletes, mostra de gastronomia i ceràmica de la Bisbal.

El passat dissabte 17 d’octubre el recorregut gastronòmic de tastets i menús degustació va omplir bars i restaurants en el marc del Tastaolletes, mostra gastronòmica i de ceràmica de la Bisbal.

La bona climatologia va permetre que el públic visitant gaudís dels diferents tastets i menús, així com també les múltiples activitats programades. Això va permetre que totes les activitats que es van organitzar fossin molt concorregudes, especialment les vinculades a la gastronomia com el taller de pa ofert per la Fleca can Rodà i el taller gastronòmic “Cuina Kids Tastaolletes”. Paral·lelament, el taller de ceràmica organitzat per l’associació de ceramistes, s’hi van decorar més de 200 rajoles que formaran part d’un plafó que es col·locarà en un punt cèntric de la via pública.

Un altre punt també molt ben valorat pel públic, van ser les activitats organitzades a la sala de les tines del Castell Palau, per part de l’Espai del Vi i l’Ajuntament, on es van poder fer cates i degustacions. El més destacat d’aquesta programació va ser l’actuació de Miquel Abras al vermut panoràmic fet a la terrassa del Castell Palau i també el maridatge de la coca de ratafia (Pastisseria Sans) amb infusió de ratafia (Tegust infusions) i ratafia (Ratafia l’Empordanesa).

Coincidint amb el Tastaolletes, a la planta noble del Castell Palau, es va inaugurar l’exposició de vaixelles de ceràmica de la Bisbal que es podrà visitar, en horari d’obertura del Castell Palau, fins el dia 1 de novembre. Per altra banda, la ceràmica de la Bisbal ha destacat més que mai en l’edició del Tastaolletes amb la presència de 6 aparadors de productes ceràmics de la Bisbal en locals comercials en el marc de la campanya Aixequem les Persianes. Finalment, el Tastaolletes es va tancar amb una audició d’havaneres i cançons de taverna per part del grup Xicranda.