8 febrer de 2016 a les 22:14

Alumnes de l’Institut de la Bisbal i d’EUSES comencen les pràctiques a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Avui han començat les pràctiques a la Residència geriàtrica Zoilo Feliu 3 alumnes provinents de l’Institut de la Bisbal i un alumne d’EUSES, Escola Universitària de la Salut i l’Esport, centre adscrit a la UdG.

En concret, els estudiants bisbalencs realitzaran la part pràctica de la formació professional al centre, atenent a les persones en situació de dependència durant les 300 hores en les que es desplega la formació. L’alumne d’EUSES, per la seva banda, realitzarà 200 hores de formació pràctica del tercer curs de Grau en Fisioteràpia.

L’objectiu de la formació pràctica en centres de treball com ara la residència és completar el coneixement i les competències de l’alumnat adquirides en l’àmbit acadèmic, conèixer la realitat del món productiu i millorar les seves possibilitats d’inserció professional

Així mateix, la Residència Geriàtrica és una entitat que col·labora en la formació pràctica de persones aprenents de les diferents disciplines professionals del centre i d’altres programes formatius, organitzats o autoritzats pel Departament d’Educació de  la Generalitat de Catalunya.

Aquesta formació pràctica permet a la residència relacionar-se amb els centres educatius, poder compartir experiències envers la formació de futurs professionals i establir sinergies per a la millora contínua.

Finalment, com a entitat municipal que col·labora en la formació dels joves estudiants, fomenta la participació, cohesió i inclusió social de les persones ateses i, alhora, de la mateixa ciutat.