24 novembre de 2011 a les 8:29

Alumnes del taller de cerca de feina per Internet del Pla de Barris i Educació ampliaran la seva formació seguint cursos de noves tecnologies

L’Oficina de Pla de Barris i l’Àrea d’Educació han format 25 persones per cercar feina per Internet una part dels quals ampliaran la seva formació a l’Aula d’adults de l’Ajuntament de la Bisbal. Alguns d’aquests alumnes seguiran els cursos de formació ocupacional subvencionats dedicats a les noves tecnologies que farà l’Aula d’adults tot i que d’altres aniran a altres organismes públics i privats per seguir la seva formació.

L’oficina de Pla de Barris i l’àrea d’Educació va organitzar dos Tallers de cerca de feina per internet que tenien com a objectiu principal formar a persones que no tenien cap noció d’informàtica. Un altre objectiu era ensenyar-los a utilitzar les eines bàsiques per fer cerca autònoma de feina mitjançant les borses de treball a Internet. Amb això, també, s’aconsegueix millorar les seves possibilitats de trobar feina. També s’ha ofert als alumnes interessats accés als ordinadors del Club de la feina amb el suport d’una tècnica per consolidar els coneixements adquirits.

Els alumnes eren usuaris del Club de la feina, de l’Aula d’adults municipal, de l’Oficina de Català, de Serveis Socials i dels diferents programes d’orientació laboral que s’estan desenvolupant a la Bisbal.

Curs de Manipuladors d’Aliments

L’oficina de Pla de barris ha organitzat, juntament amb l’Institut de Desenvolupament i formació Ocupacional (IDFO) de UGT, un curs bàsic de manipulador d’aliments de 10 hores que han seguit 21 persones. Els alumnes d’aquest curs eren treballadors d’empreses de la Bisbal d’Empordà i persones desocupades, principalment, usuaris del Club de la Feina. Tots els alumnes han rebut un certificat d’aprofitament del curs i la valoració general del curs ha estat molt positiva.