29 maig de 2015 a les 11:22

Alumnes dels cursos de català i voluntaris per la llengua, al castell Gala Dalí de Púbol

Un grup de més de trenta persones, entre voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català de la Bisbal, van visitar dissabte passat, 23 de maig, el castell Gala Dalí de Púbol. Després d’una interessant explicació de la guia del castell, vam poder passejar per totes les dependències de l’edifici i pel seu magnífic jardí.

La història de Gala i Dalí, l’empremta que ha deixat la seva vida al castell de Púbol, el jardí, els vestits de la Gala… van ser moltes de les coses que vam descobrir dissabte. La guia del castell va fer una introducció prèvia molt interessant que ens va permetre gaudir molt més de la visita i observar molts dels detalls que amaga el castell. 

Aquesta sortida és l’última del curs 2014-2015. Durant aquests mesos, els alumnes i VxL han pogut visitar també el poblat ibèric d’Ullastret i la Casa Màgica, de Santa Cristina d’Aro. Un berenar al pati de les Escoles Velles el proper dimecres 3 de juny clourà les activitats d’aquest curs.

Durant l’estiu, l’Oficina de Català oferirà la possibilitat de participar en un grup de conversa i lectura fàcil que es farà un dia a la setmana a la Biblioteca.