13 juny de 2023 a les 14:24

Ampli ventall d’activitats a la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal amb motiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

|

L’Oficina Comarcal de Transició Energètica del Baix Empordà i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà  han organitzat diverses activitats per a celebrar la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. D’entrada, des de dilluns i fins dissabte la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d’Empordà acull l’exposició L’impacte del pacte 2020 per al clima i l’energia. Demà, dimecres, el pati exterior de la Biblioteca Lluïsa Duran, de 16 a 19 h, acollirà el joc Energia en un dia dirigit a nens i nenes de 5 a 12 anys, al qual guanya qui sap com consumeix menys.

De cara al divendres 16 de juny, a partir de les 17 h, també a l’exterior de la Biblioteca Lluïsa Duran, tindrà lloc l’activitat Més és menys, un taller sobre l’eficiència energètica i l’energia solar fotovoltaica per a mainada de més de 6 anys. Més tard, a partir de les 19.30 h, la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d’Empordà acollirà una Conversa amb Marta Morera, titulada Desplegament de les energies renovables a la comarca: la directora de l’ICAEN explicarà en què consisteix el PLATER (Pla Territorial Sectorial per a les Energies Renovables) i de quina manera afectarà al territori.