18 maig de 2021 a les 8:19

Ampli ventall d’activitats a la Jornada d’Ocupació i Empresa que se celebrarà a la Bisbal

|

Des de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal, amb la col·laboració del Projecte Treball als Barris i el Consell Comarcal del Baix Empordà, s’està preparant pel proper dimarts 1 de juny la Jornada d’Ocupació i Empresa. Aquesta iniciativa neix amb voluntat de ser un punt de trobada entre les empreses que necessitin realitzar contractacions i les persones que cerquen feina, i alhora, dotar de recursos a les persones que es troben en situació d’atur per tal de facilitar el seu accés al món laboral.

Amb aquest objectiu, s’han preparat diferents activitats que s’aniran distribuint al llarg de la jornada. Durant el matí s’oferiran dues ponències telemàtiques, mitjançant la plataforma Zoom, enfocades a oferir eines de millora a persones en recerca de feina. Aquestes ponències aniran a càrrec de professionals del sector de la inserció laboral i l’acompanyament a les persones. De cares a la tarda, hi haurà diversos espais a l’Ajuntament Vell on empreses de la zona podran fer entrevistes laborals en format presencial a persones que es trobin en procés de recerca de feina i també a persones usuàries del Projecte Treball als Barris.

A causa de les restriccions d’aforament, caldrà demanar cita prèvia per a qualsevol de les activitats de la jornada. Les persones que vulguin assistir de manera telemàtica a les ponències, vulguin presentar la seva candidatura o les empreses interessades en participar oferint llocs de treball,  hauran de contactar abans del 24 de maig escrivint a ocupacio@labisbal.cat o trucant al telèfon 972 64 68 06.

 

pack 3 logos