22 octubre de 2020 a les 8:28

Àmplia oferta bisbalenca de restaurants, bars i establiments que fan menjar i beure per emportar i/o repartir a domicili

Ja fa prop d’una setmana que la situació epidemiològica de Catalunya va obligar a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la Covid-19 i protegir la salut de la població del territori. Val a dir que un dels sectors més afectats és de la restauració i l’hostaleria, que ha hagut de suspendre l’activitat amb la única permissió de lliurament a domicili o recollida a l’establiment.

En aquest sentit, fruit d’un treball col·lectiu de bars i restaurants de la Bisbal d’Empordà, s’ha fet una agrupació per fer front comú a la crisi sanitària. Si bé ja van treballar plegats durant la primera onada de coronavirus, ara el col·lectiu torna a brindar un catàleg amb tota la oferta de menjar per emportar, que s’anirà renovant setmana a setmana i es pot consultar als documents adjunts a aquesta publicació. En el cas que algun establiment bisbalenc també vulgui constar-hi, pot posar-se en contacte amb la Susana Velasco a través del telèfon 669144670. 

D’altra banda, la Unió de Comerciants de la Bisbal d’Empordà també ha fet una publicació amb la oferta dels establiments de l’entitat que també fan menjar i beure per emportar i/o repartir a domicili. Pot consultar-se a través d’aquest enllaç.

*Foto: Restaurant el Nou Suquet