La situació epidemiològica de Catalunya ha fet adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la Covid-19 i protegir la salut de la població del territori. Un dels sectors més afectats és, sens dubte, el de la restauració i l’hostaleria, que ha hagut de suspendre l’activitat amb la única permissió de lliurament a domicili o recollida a l’establiment (cal tenir present que avui s’han modificat els horaris per oferir el servei).
Fruit d’un treball col·lectiu de bars i restaurants de la Bisbal d’Empordà, s’ha fet una agrupació per fer front comú a la crisi sanitària. Si bé ja van treballar plegats durant la primera onada de coronavirus, ara el col·lectiu torna a brindar un catàleg amb totes les propostes de menjar per emportar, que es va renovant setmana a setmana. Es pot consultar l’oferta bisbalenca, juntament amb la dels establiments que ha facilitat la Unió de Comerciants de la Bisbal d’Empordà i els que han contactat al consistori a través d’aquest enllaç al document específic.
En el cas que algun establiment bisbalenc també vulgui constar-hi, pot posar-se en contacte amb l’Àrea de Comunicació del consistori al correu electrònic comunicacio@labisbal.cat.
*Foto: Anna Pascual
“