5 juliol de 2021 a les 9:50

Ampliació de la freqüència del servei de recollida dels contenidors de fracció orgànica i entrega de cubells reixats per a la cuina a la Bisbal

Amb l’arribada de l’estiu i l’augment de la temperatura i hores de sol, des del dia 23 de Juny, s’ha incrementat la freqüència de recollida dels contenidors de Fracció Orgànica de Residus Municipals (FORM) i restes vegetals, el contenidor marró. Així doncs, fins el 15 de setembre, es recolliran els contenidors en horari diürn cada dia excepte els diumenges. Aquesta mesura s’aplica amb l’objectiu de reduir el temps d’acumulació dels residus orgànics als contenidors i l’aparició de males olors així com reforçar el servei per a l’hostaleria durant el període estival.

Per tal de facilitar la separació de la fracció orgànica i evitar males olors a casa, l’Ajuntament de la Bisbal posa a disposició cubells reixats de 10l per a bosses compostables a qui no en disposi. Les unitats són limitades i es serviran per ordre de sol·licitud al correu electrònic residus@labisbal.cat.

En aquest sentit, cal recordar que es requereix utilitzar bosses compostables per a la fracció orgànica, així com dipositar els residus als contenidors a partir de les vuit del vespre d’acord amb les ordenances vigents per evitar que s’hi acumulin a les hores de màxima temperatura.Juntament amb la resta de fraccions de recollida selectiva (Paper i Cartró, Envasos i Vidre), l’Ajuntament de la Bisbal té establerts convenis de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, que en gestiona el servei.