7 desembre de 2015 a les 15:16

Aplec de Santa Llúcia i punt informatiu de salut: Dues iniciatives solidàries per a la Marató de TV3

Des dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i en col·laboració amb els diversos ajuntaments de la comarca, s’organitzen un seguit d’activitats a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetis i obesitat.

És així com la nostra ciutat s’uneix al més d’un miler de poblacions que organitzen activitats per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari.

Afegint-se a aquesta causa, la Bisbal comptarà amb una taula informativa ala Plaça de la Llibertataquest divendres, 11 de desembre. L’activitat estarà dirigida per la doctora Elena Badia i Maria Àngels Larrabeiti, infermera, i es realitzarà a canvi d’un donatiu voluntari a favor de la Marató de TV3.

A la taula informativa, concretament, es calcularà l’índex de massa corporal (IMC) de les persones que voluntàriament ho vulguin, i s’informarà de recomanacions de salut, activitat física i alimentació saludable. 

A més. entre altres iniciatives per a la Marató, hi haurà l’Aplec de Santa Llúcia, que se celebrarà el 13 de desembre, organitzat pels Amics de Santa Lúcia i l’Ajuntament de la Bisbal, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, els amics de la Sardana de la Bisbal i el suport de diferents comerços de la ciutat.

 L’Aplec començarà a les 9 del matí, amb un esmorzar d’hivern a Santa Llúcia, on no hi faltaran les butifarres, el pa i el vi. Havent esmorzat, se celebrarà un ofici a l’ermita, musicat per La Principal de la Bisbal, seguit d’una ballada de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de l’Escala. Teniu tots els detalls al cartell de l’Aplec que s’espera que sigui tota una festa.