23 juny de 2014 a les 15:39

AQUEST DIES ES RENOVEN ELS DISTINTIUS DE LA ZONA VERDA GRATUITA PER ALS VEINS DEL CENTRE DE LA CIUTAT

L’Ajuntament de la Bisbal està procedint a renovar entre els dies 20 i 27 d’aquest mes de juny els distintius d’aparcament a la zona verda als veïns dels carrers del centre de la ciutat que hi tenen dret. Per aquest motiu, cal personar-se a les oficines municipals, de dilluns a divendres, de 9:15h a 13:30h. on se’ls lliurarà un nou adhesiu amb la matrícula del vehicle, que s’haurà de col•locar visible en el parabrisa. A partir del dia 28 de juliol, si no és té aquest nou distintiu no es podrà aparcar a la zona verda ja que l’actual haurà quedat sense vigència.
Des de l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament es recorda que tenen dret al distintiu de la zona verda les persones empadronades en algun dels carrers* dels centre de la ciutat que figuren al final d’aquesta escrit i amb el vehicle (turisme i furgoneta) donat d’alta en el seu domicili (segons consta a l’impost de circulació).
També cal que la persona sol•licitant no tingui sancions de trànsit en ferm imposades per l’Ajuntament de la Bisbal pendents de pagament. També s’inclouen els supòsits dels vehicles de rènting contractat a nom d’una persona empadronada en l’àrea d’influència, així com el vehicle inscrit a nom d’una persona jurídica en les mateixes condicions de les exposades anteriorment, sempre que l’activitat de l’empresa no sigui el lloguer de vehicles o el transport de mercaderies o de passatgers.
Finalment, recordar que com fins ara cada vehicle només podrà estar estacionat un màxim de 24 h en la mateixa plaça de zona verda. Els infractors seran sancionats amb 60€.

*Plaça Major, carrer Ample, carrer Valls d’en Colomer, carrer Valentí Almirall, plaça Jacint Verdaguer, carrer Germans Sitjar, carrer Tarongers, Plaça de la Mel, carrer Mesures, carrer Pella i Forgas, plaça Nova, carrer del Raval, carrer Sant Jaume, carrer del Call, carrer Santa Maria del Puig, carrer Montserrat, carrer Trinitat Aldrich, carrer Donzelles, carrer dels Valls, placa de la Llibertat, carrer Bisbe, carrer Peixateries, plaça del Castell, carrer del Pedró, plaça Benet Mercader, carrer Hospital, plaça Carreras Dagas, carrer Foc de la Bisbal, carrer Canonja, carrer Alta Riera, carrer Racó, carrer Riera, així com el tram del carrer Cavallers on hi ha zona blava, entre els números 52-32 i 21-17, i del Ramon de Cabrera sense sortida, entre els números 4  i 16.
Els carrers amb zona blava situats a l’altra banda de la C-66 (carrer Solidaritat i Agustí Font) queden exclosos perquè es considera que tenen estacionament alternatiu gratuït suficient al camp de futbol vell.