19 gener de 2024 a les 17:28

Arranjament de voreres de diversos carrers de la Bisbal d’Empordà

Aquest dies la brigada municipal de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb el suport d’una empresa de paleteria de la ciutat, està duent a terme treballs d’arranjament de les voreres del carrer Nou i del carrer Puig d’Arques. Alhora,  al carrer Nou s’estan fent reparacions diverses a la base de formigó i als acabats del paviment de tot l’àmbit d’aquest tram de la via.

Algunes d’aquestes voreres presenten deficiències per l’aixecament del ferm i deteriorament generalitzat. L’Àrea de Via Pública de la ciutat continua fent intervencions en diversos carrers de la ciutat per tal d’arranjar voreres que estan en mal estat de conservació, sigui per motius d’urgència o dins els treballs del Pla de Xoc de manteniment de la ciutat.

Segons explica el regidor de Via Pública de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, «són actuacions petites que en algun cas solucionen el problema a la via, però que en d’altres són mesures provisionals a l’espera d’actuacions definitives». «Amb el Pla de Xoc anirem executant aquests treballs, com ha estat el cas del carrer Puig d’Arques, que feia dos anys que estava rebentat i no s’hi havia actuat», ha explicat. «Aquests casos no es poden donar més perquè són demostració d’una deixadesa que no volem que es repeteixi», ha conclòs Dilmé.