22 maig de 2018 a les 18:29

Arrenca el 1r Concurs d’Aparadors dins la XXIII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

La Federació de Comerç de la Bisbal d’Empordà i la Fira de Circ al Carrer han convocat el 1r Concurs d’Aparadors. La temàtica dels aparadors participants hauran d’anar relacionats amb el que envolta la Fira i el món del circ: l’organització facilitarà 3 cartells de la Fira (com a màxim) per participant i, com a mínim un, s’haurà d’utilitzar decorativament.

La iniciativa es farà totalment visible a les botigues i establiments de la Bisbal d’Empordà a partir del proper 29 de juny, data en la qual tots els participants hauran de tenir muntada la decoració dels aparadors. Les bases i els premis del concurs per a participar-hi ja es poden consultar a través del web dels dos col·lectius convocants. Cal tenir present que les inscripcions romandran obertes fins el proper 25 de juny.

El concurs tindrà un procés de selecció del millor muntatge: un jurat format per representants de la Fira de Circ al Carrer i  de la Federació de Comerç visitarà tots els establiments participants i n’escollirà el guanyador. Així, es proclamarà el dissabte 7 de juliol, dins el marc dels actes del mercat de nit de la Federació de Comerç de la Bisbal.

Aquesta iniciativa neix arran de l’estudi d’impacte realitzat durant l’edició 21ª de la Fira de Circ al Carrer, on s’indicaven diferents punts a potenciar: un d’ells era crear sinergies amb el comerciants i restauradors locals. Amb aquesta proposta s’intentarà dinamitzar el comerç de la ciutat, coincidint amb un dels esdeveniments que atreu milers de visitants. A la vegada pretén potenciar l’ambientació de la Bisbal durant els dies de la Fira de Circ al Carrer.