2 juny de 2020 a les 11:56

Arrenca el període d’inscripcions als casals d’estiu municipals de la Bisbal d’Empordà

|

Del 5 al 12 de juny s’obre el període d’inscripcions als casals d’estiu municipals, preferiblement per via telemàtica. Es podran fer les inscripcions a través d’aquest enllaç (i també es pot consultar el manual amb les indicacions per efectuar-les), però també es facilita l’opció de fer-ho presencialment amb cita prèvia del 8 al 12 de juny. Es pot trobar tota la informació relativa als horaris i als preus de les activitats al cartell informatiu: cal tenir present que enguany tots els casals municipals tenen el mateix preu. 

Les tres activitats que s’han programat i que van dirigides a infants i joves de 3 a 14 anys (naixement entre el 2006 i 2016) són: el casal de lleure, que es realitzarà a les instal·lacions de l’escola Mas Clarà, el casal de lleure esportiu, es durà a terme a als espais de l’Escola Joan de Margarit i el casal d’art i natura, es farà als espais de l’Escola Empordanet. Aquests espais es poden veure modificats segons el nombre d’inscripcions i les actualitzacions de la normativa a complir.

*A través d’aquest enllaç es pot obtenir el full per a l’inscripció presencial.

Cal tenir present que no es prioritza l’ordre d’inscripció: un cop rebudes totes les sol·licituds s’aplicaran els següents barems:

  • Empadronament de l’infant o jove a la Bisbal d’Empordà.
  • Escolarització de l’infant i jove al municipi.
  • Progenitor/a, tutor/a o representant legal de l’infant o jove treballant al municipi.
  • Germans/es al casal.

Durant el procés d’inscripció l’aplicatiu demana posar una segona opció d’activitat a realitzar per així, si calgués fer sorteig i no s’entrés a la primer opció, és proposaria la inscripció al casal escollit en segon lloc. Per tal de fer aclariments, s’ha creat un document que recull les preguntes més freqüents i les respostes corresponents referents als casals d’estiu: sobre com s’organitzarà l’activitat o sobre la normativa a complir, entre d’altres qüestions que poden ser d’interès per a les famílies.

Aquest document s’actualitzarà i s’hi incorporaran les respostes a les qüestions que siguin plantejades i que en un primer moment no s’hi ha recollit, així podran ser extensives a tothom. Des de les àrees d’Esports Joventut, Ensenyament i Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà s’està treballant coordinadament en l’organització dels casals d’estiu municipal d’enguany. L’objectiu és que l’oferta i la realització de les activitats esportives i de lleure educatiu s’ajusti als criteris generals per l’organització de les activitats de lleure educatiu 2020 indicats per la Generalitat de Catalunya.

L’oferta de casals d’estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries emetin al respecte. Es duran a terme sempre i quan la Bisbal hagi entrat a la fase 3 de desconfinament progressiu.