31 octubre de 2018 a les 12:07

Arrenca la licitació del projecte per a l’ordenació dels carrers Ample, Antic, Valls d’en Colomer i Trinitat Aldrich

Foto: Manel Magrinyà

Tret de sortida per a l’ordenació dels carrers Ample, Antic, Valls d’en Colomer i Trinitat Aldrich de la Bisbal. En aquest sentit, ja ha començat la licitació de la redacció del projecte executiu, direcció d’obra, seguiment i liquidació econòmica de l’obra. Serà en les fases 5-B, 6-A i 7-A del Pla especial del Nucli Antic i el pressupost de licitació és de 61.952 euros.

La reforma d’aquest sector del nucli antic de la Bisbal serà possible gràcies a la pròrroga del Pla de Barris fins al 31 de desembre del 2019. I és que el projecte serà realitat abans de finals de l’any vinent, per tal d’acabar dins el termini que permetrà rebre la subvenció de la Generalitat que cofinançarà el 50% de les despeses. «Tots som conscients de l’abast important que té aquesta actuació i seria una gran irresponsabilitat no aprofitar la pròrroga aconseguida perquè la Generalitat assumeixi el 50% del cost de la intervenció», ha declarat l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais.

D’altra banda, Sais també ha volgut manifestar el «compromís de mantenir reunions amb tots els actors implicats per tal de definir les actuacions que es duran a terme», fent referència a veïnes i veïns, comerciants i marxants de la zona afectada. Cal tenir present que aquesta primera fase que ara es licita correspondrà a serveis d’arquitectura, enginyeria, planificació urbana i arquitectura paisatgista. També implicarà serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia i anàlisis tècnics. La durada del contracte serà de dos mesos i el termini límit per presentar ofertes finalitza el proper 7 de novembre.

Foto: Manel Magrinyà