15 setembre de 2021 a les 13:09

Arrenca un nou curs del Cercle de Dones: un espai on reflexionar i prendre consciència

|

El proper dimecres 22 de setembre comença una nova edició del cicle Dones en Cercle. Es tracta d’un conjunt de trobades de dones que es faran setmanalment a mode d’espai on fer una aturada, reflexionar, gaudir, participar activament i poder expressar-se lliurement. L’organització també pretén fer prendre consciencia de la identitat com a dones, així com reconnectar amb l’essència de ser-ho. 

Les sessions seran facilitades per la psicòloga del SIAD, Neus Gómez Gonzalo i les sessions es faran els dimecres, del 22 de setembre al 15 de desembre (excepte el dimecres 8 de desembre, que és festiu), a les dependències de les Escoles Velles (Carrer 1 d’octubre del 2017, 6). L’horari serà de 19h a 21 h i es desenvoluparà respectant totes les mesures necessàries i vigents per a la prevenció del contagi de la COVID-19. El Cercle de Dones està organitzat pel Servei d’Igualtat i Atennció a les Dones de La Bisbal d’Empordà i el SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. L’activitat serà gratuïta però cal inscriure’s prèviament i abans del 20 de setembre  (al SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs. Tel 972 64 23 10). Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com informar, atendre i orientar en tots els temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que realitza el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.