8 febrer de 2017 a les 12:14

Arrenca una nova campanya d’esterilització i identificació d’animals de companyia a la Bisbal

La campanya Sóc responsable, promoguda per la Fundació FAADA per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, ha tornat a la Bisbal d’Empordà per impulsar que les persones amb animals de companyia esterilitzin i identifiquin les seves mascotes (gats i gossos).   

Amb aquesta iniciativa es pretén informar la ciutadania de l’obligació legal d’identificar els animals amb el microxip corresponent, així com de registrar-los al cens municipal. Alhora, es vol conscienciar dels avantatges d’esterilitzar-los i fomentar-ne la tinença responsable.

Així, a partir d’aquest febrer i fins al 30 d’abril, tothom qui ho desitgi es podrà inscriure a la pàgina www.socresponsable.org i aconseguir aquests serveis veterinaris facilitats per la campanya. Sense anar més lluny, l’any passat aquesta campanya va aconseguir 13.622 identificacions i esterilitzacions d’animals de companyia arreu de Catalunya en tres mesos de duració de la campanya.

Sóc responsable s’emmarca dins de la labor de FAADA de conscienciar la ciutadania i posar a la seva disposició les eines necessàries per reduir el nombre d’abandonaments d’animals de companyia.