16 maig de 2019 a les 9:46

Arrenca una nova edició de les Nits del Barri del Convent a la Bisbal d’Empordà

A partir d’aquest dijous, 16 de maig, el claustre del Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal de la Bisbal tornen a acollir el cicle d’espectacles a l’aire lliure del cicle: Les Nits del Barri del Convent. Així, durant 5 dijous de maig, juny i juliol el barri del Convent viurà espectacles de tota tipologia: clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, performances i un llarg etcètera.

L’entrada de cada un dels espectacles ubicats al Convent tindrà el preu de 3 euros i sempre començaran a les 21h30, però a partir de les 20h ja s’obriran les portes i hi haurà servei de bar. El projecte, organitzat per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.

El tret de sortida, doncs, serà avui, dijous 16 de maig, a partir de les 20h, al Convent, de la mà de Lily Colombia, que presentarà Cita de amor con  Lily Colombia. Lily és una dona-país que, a través de l’humor, explica amb amor un país amb molts anys de violència. Una Colòmbia que, contràriament al que pensa molta gent, és de colors i no pas blanca, i habitada per un personatge que cerca un món més afectiu i menys efectiu. L’estrena del cicle d’enguany serà un viatge de Lily per tot el món cercant afecte i comprensió per arribar a la pau. 

La programació de Les Nits del Barri del Convent 2018 també inclourà propostes artístiques com enCONTRES de Mirea Vallès, The Bellboy de Karlus i La primera vez de Clinclonclown. La cloenda serà el dijous 11 de juliol a la piscina Municipal, amb Meloncolia de Juancallate. Ja es poden consultar tots els espectacles a través del web del cicle.