8 maig de 2018 a les 14:22

Arrenca una nova edició de les Nits del Barri del Convent a la Bisbal d’Empordà

|

A partir d’aquest dijous, 10 de maig, el claustre del Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal de la Bisbal torna a acollir el cicle d’espectacles a l’aire lliure del cicle: Les Nits del Barri del Convent. Així, durant 5 dijous de maig, juny i juliol el barri del Convent viurà espectacles de tota tipologia: clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, performances i un llarg etcètera.

L’entrada de cada un dels espectacles ubicats al Convent tindrà el preu de 3 euros i sempre començaran a les 21h30, però a partir de les 20h ja s’obriran les portes i hi haurà servei de bar. El projecte, organitzat per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, neix amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca. 

El tret de sortida serà el proper dijous, 10 de maig, a partir de les 20h, al Convent, de la mà de Cia. Ortiga, que presentarà ‘El gran mag Baldiri’. Un diàleg en silenci que camina solitàriament entre falles i desastres i que vol reflexionar sobre l’impuls i l’aventura de deixar-se endur, sobre el triomf per damunt del fracàs, quan l’absurd i el ridícul van de la mà en les seves imperfeccions poètiques, tot creant un repertori sense precedents d’il·lusions i situacions imprevistes.

La programació de Les Nits del Barri del Convent 2018 també inclourà propostes artístiques com ‘El gran cabaret de Elvira’ de Marta Renyer, ‘De fades, fetilledes i heroïnes’ de Merche Ochoa, i ‘Handy’ de Criant Pèl. La cloenda serà de franc el dijous 5 de juliol a la piscina Municipal, amb ‘Mô mentos’ de Carlo Mô. Ja es poden consultar tots els espectacles a través del web del cicle.