2 juliol de 2018 a les 18:11

Arrenca una nova edició del fITM: concerts i sopars a la fresca tots els dimecres de juliol

|

Un any més els dimecres de juliol torna el cicle de concert als jardins de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà. Comença aquest dimecres vinent amb les actuacions de Ferran Palau i Da Souza. Serà la 6a edició: era el 2013 quan el col·lectiu Indivendres es va proposar dinamitzar el juliol empordanès. I és que des de llavors que trenquen la setmana pel bell mig i tots els dimecres de juliol s’amenitzen amb doble concerts i sopar a la fresca a càrrec d’algun servei de restauració de la Bisbal o rodalies. El Festival Internacional de Torre Maria (fITM) ja ha esdevingut una cita imprescindible de l’estiu a les comarques gironines.

Amb la col·laboració de Bankrobber, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, el patrocini d’Estrella Damm, la col·laboració de SONA i els serveis de restauració, allò que el 2013 fou El Tingladu, ja fa 5 anys que s’ha consolidat com el Festival Internacional de Torre Maria. I és que la fórmula funciona: entrada gratuïta amb donació voluntària, servei de restauració de proximitat per maridar el sopar a la fresca, un parell d’actuacions musicals i bon ambient davant l’imponent casa indiana que acull l’oficina de turisme municipal.

El fITM 2018 arrencarà el proper dimecres 4 de juliol i enguany hi actuaran artistes tan diversos com Ferran Palau, Big Ok, Muchacho & Los Sobrinos, Intana, The Bird Yellow, Peret Reyes, Daniel Lumbreras o Da Souza. De la rumba catalana al pop intimista, passant pel grunge crooner o l’indie folk d’autor. Els restaurants o serveis de restauració encarregats de maridar els vespres musicals dels dimecres de juliol seran els mateixos que l’any passat: Ca La Pilar Dumingu, Cafeteria El Bouquet, El Mar de Tasmània i Càtering Cabell d’Àngel. Ja es pot consultar tota la programació de l’edició d’enguany a través d’aquest enllaç