15 maig de 2018 a les 12:06

Arriba la setena edició del Daró Folk a la Bisbal d’Empordà

|||

Ja el tornem a tenir aquí. La Bisbal està preparada i la plaça major es tornarà a omplir de música d’arrel i de balls tradicionals. Aquest divendres s’enceta el Daró Folk 2018, organitzat per l’Associació Arpa de Bec i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

El cicle de concerts de música d’arrel enguany proposa fins a 6 nits de divendres amb música d’arrel a la plaça Major de la Bisbal d’Empordà. Començarà el divendres 18 de maig i s’allargarà fins el 22 de juny. Tots els concerts seran gratuïts i començaran a partir de les 22h, a l’escalinata de l’església (excepte si plou).

El tret de sortida el farà Corrandes son corrandes, un grup de música tradicional especialitzat en la cançó de text improvisat i que treballa treballa amb moltes vessants de la música tradicional, amb molt rigor. Una proposta pionera en la realització d’espectacles de cançó improvisada nascuda el 2013 a Sabadell, a mans d’Anaís Falcó i Christian Simelio. Vindran a presentar el seu primer disc Lligadetes amb un Fil, publicat l’octubre del 2017 pel segell discogràfic Temps Record.

Els seguiran Cul de Sac (25 de maig), Filibusters (1 de juny), Bauma (8 de juny), Trio Torreta(15 de juny), i una actuació conjunta de tancament que anirà a càrrec dels bisbalencs BdBoix i La Puça, l’últim divendres de festival: el 22 de juny.