18 maig de 2017 a les 18:19

Arriba la sisena edició del Daró Folk a la Bisbal d’Empordà

||

Ja el tornem a tenir aquí. La Bisbal està preparada i la plaça major es tornarà a omplir de música d’arrel i de balls tradicionals. Aquest divendres s’enceta la sisena edició del Daró Folk 2017, organitzat per l’Associació Arpa de Bec i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà

El cicle de concerts de música d’arrel enguany proposa fins a 7 nits de divendres amb música d’arrel a la plaça Major de la Bisbal d’Empordà. Començarà el divendres 19 de maig i s’allargarà fins el 30 de juny. Tots els concerts seran gratuïts i començaran a partir de les 22h, a l’escalinata de l’església (excepte si plou).

El tret de sortida el farà Ratafia, conjunt format l’any 2010 que conjuga dos pols festius: música basca, tocada amb trikitixa, i música catalana instrumentada amb l’acordió diatònic autòcton. La formació vindrà a presentar el seu darrer treball: ‘Olor de nou’.

Els seguiran La cobleta de la copeta (26 de maig), Ministrers del sabre (2 de juny), Festorum de 5 (9 de juny), BdBoix (16 de juny), Brunzit (que es farà el dissabte 24 de juny per no coincidir amb la revetlla de Sant Joan) i una actuació conjunta de tancament que anirà a càrrec de Meandre i Filibusters, l’últim divendres de festival: el 30 de juny.