14 gener de 2017 a les 11:26

Avís per onada de fred i fortes ventades

Seguint les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya i com a prevenció pel risc d’onada de fred que s’espera en els propers dies, es posa a disposició de tota la ciutadania el telèfon de la Policia Local (972 640 292), per si cal algun ajut durant l’emergència. També es pot utilitzar el telèfon d’emergències 112. Cal estar atents als familiars, especialment gent gran, per tal que es protegeixin dels efectes del fred. En situació d’emergència, cal seguir les informacions i indicacions de les autoritats.

Així, es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se’n puguin derivar, es manté el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase de Prealerta. Es preveu un episodi de vents per avui i diumenge. Bufarà vent de component nord.

Cal recordar que la situació de Prealerta no comporta l’activació de cap pla d’emergència. La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d’una comunicació de tancament, un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s’actualitzi la informació amb una nova comunicació.

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per als municipis al següent enllaç