17 desembre de 2019 a les 10:45

Balanç positiu de Caminem per la Marató de TV3: 280 participants i 1.723 euros recaptats

Diumenge passat la Bisbal d’Empordà va viure una nova edició del Caminem per La Marató de TV3, organitzat per l’Associació ESPOC, amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. La iniciativa enguany va recaptar 1723,03 euros i va comptar amb un total de 280 participants. «Moltes gràcies a tots i totes per participar-hi, a les persones voluntàries i a les empreses col·laboradores», va explicar l’organització, fent una valoració positiva de la jornada.

La sortida va ser a les 9 h del matí a la Piscina Municipal de la Bisbal: les inscripcions es feien el mateix dia i van consistir en un donatiu de 7 euros. Enguany el recorregut va ser d’uns 14 km aproximadament: Piscina Municipal de la Bisbal, Mas Cendra, Casa de colònies del Pou del Glaç, Can Mirameu, Santa Llúcia de l’Arboç, Sant Pol, Mas Pica i, novament, la Bisbal. A l’arribada es va fer una botifarrada.

«Vam començar amb el Tsunami de l’any 2004 per col·laborar amb tots els afectats i, com va haver-hi molta participació, vam decidir continuar fent-ho per col·laborar amb causes solidàries properes a casa», van declarar fonts de l’associació ESPOC, argumentant que des de llavors van proposar-se fer-ho cada any a favor de la Marató de TV3. «L’any 2012 vam col·laborar al 50% amb la Marató i una família de la Bisbal que necessitava ajuda pel seu fill amb càncer», va afegir l’entitat.